Jump to content
Sign in to follow this  
flighthigh

MUVR bleeding texture on arrival fsx

Recommended Posts

If I start the flight in MUVR every thing is almost OK only the taxi light close to runway 06 are floating in the air but if I start the flight in another sector and fly to MUVR at the beginning  of runway 06 I get the mixing textures.

To  make sure this wasn't cause by any addon I got a new computer and install a fsx and MUVR only, the problem still occurs , I have try every mesh setting available to not vail. help please , this scenery works perfect on fs9,

muvr.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, flighthigh said:

If I start the flight in MUVR every thing is almost OK only the taxi light close to runway 06 are floating in the air but if I start the flight in another sector and fly to MUVR at the beginning  of runway 06 I get the mixing textures.

To  make sure this wasn't cause by any addon I got a new computer and install a fsx and MUVR only, the problem still occurs , I have try every mesh setting available to not vail. help please , this scenery works perfect on fs9,

muvr.jpg

Hello! Welcome to the forums :) 

Did you have any mesh add-ons? Did you make any changes recently or has it always been like that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

always been like that since the first installation on the first computer , I downloaded the lastes installer from simMarket, I do not have any mesh or nothing like that just addon on airports

and installed in two three computer already including my sister house computer she let me install fsx and MUVR only for testing purpose only the problem still occur, I have try to contact taxi2gate about the problem but not response back only and email  with the tipical developer answer when doesn't want to troubleshoot the problem "we are unable to replicate the issue "

Share this post


Link to post
Share on other sites

I love taxi2gate scenery I thing they are one if not the best out   there, I own many scenery from them both in fs9 and fsx, this the first time this happen, MUVR work perfect on fs9, but their customer support OMG!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×