Jump to content
Sign in to follow this  
tandccongos

Missing texture trees and jet bridges at KMCO (FS9)

Recommended Posts

I've been using the KMCO scenery since it has been released and all of a sudden, all the trees and jet bridges are greyed out (missing textures). I've tried to uninstall and reinstall, delete the registry entries and reinstall and they are still grey. All the .bgl and textures are in the correct KMCO folder and cannot for the life of me figure out how to solve this. Has anyone seen this in FS9? As I mentioned, it worked fine until about a month ago. I'm almost thinking it's maybe some other add-on that's conflicting with it but I've disabled all my other scenery and the issue persists. I'd really rather not uninstall/reinstall FS9 as that would take weeks to get everything back to normal. Any ideas?

Thanks for any advice.

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had a Hard Drive failure and got a new Hard Drive. Reinstalled all of FS9 and KMCO gates and trees are still gray....I REALLY wish I could figure this out and if the owners of this scenery would respond 🤬

Share this post


Link to post
Share on other sites

That did it. Thanks. Great to have leaves again. 😉 

Too bad T2G couldn't be bothered to ever respond to the support tickets or the forum.  I've purchased my last scenery from them. The scenery is great, but the support absolutely sucks. They couldn't even respond to say they had no idea what was wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...