Jump to content

Recommended Posts

Salut Thomas!

I am facing a small issue at Orly in P3Dv5. As the title say, I do see default runway markings at certain angles. It is easy to reproduce with the slew function, while just panning around a bit. Being pretty familiar at working with AFCADs, I could easily remove the markings myself. However, displaced threshold arrows can not be removed. Hence, there would always be some duplicate arrows:
https://www.fsdeveloper.com/forum/threads/how-delete-runway-number-and-arrowheads.435922/

I think there might be a transparency/layering issue with the runway texture. Any chance you could have a look at this?

BTW I do really really look forward to your new Toulouse scenery. This will be an instant buy for me. 😃

Merci,
Christoph

2021-5-1_14-49-41-903.png

Link to post
Share on other sites

Hello Christoph

I'll be checking if i can reproduce this issue on my P3Dv5 today. Thanks for letting me know.
I have seen such issue at other sceneries too, and it happens usually always in the same "angle range" point of view (not sure i'm very clear ;) ). I'll let you know about my findings!

Best regards,
Thomas

Link to post
Share on other sites

Thanks for looking into this, Thomas!

And your explanation makes totally sense. I have seen similar problems at other airports like MK's EIDW or MLD's LRIA. And as you said: it happens only at a specific angle range. Maybe a sim issue?

Take care,
Christoph

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

To all users experiencing the issue with disappearing ground polygons, do you all use the newly released LFPG scenery by Taxi2Gate? If affirmative, can you try to temporarily disable LFPG and test again Orly to check if issue is still there?
We got a report from one user that the issue disappeared when disabling the LFPG scenery. So please let us know ;)

Link to post
Share on other sites

Hi there,

You're right. De-activating the new LFPG scenery from T2G does solve the problem (that said the white lines around the stands are gone but my understanding is that these aren't actually there in reality?).
It looked as well like this was happening when looking towards De Gaulle.
Hope you can find a way (perhaps an exclude?) that could make it work with both activated at the same time! It seems that T2G isn't responding to anything... (btw I saw you managed to fix the bridge issue with your scenery, perhaps an idea of what to do in LFPG? ^^)

Thanks for your quick reply,

PIerre

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...